Fornhöjdsvägen

Södertälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fornhöjdsvägen, Södertälje


Hyra:

7193 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Superfin etta där ALLT ingår i hyran
ALLT DETTA INGÅR: 100mb bredband, Com-Hem´s tv-basutbud, el, värme, vatten samt tillgång till ett stort förråd och parkeringsplats bakom bom. Här har du alltså inga övriga boendekostnader!
Inflytt kan ske snarast men absolut senast den sista april och hyresperioden sträcker sig till januari 2017.

Perfekt pendlarläge nära Östertälje och påfartsled till motorvägen.
Denna pärla är belägen bara minuter med buss till Pendeltåg som antingen tar dig till Stockholm C på 32 min eller Södertälje C på 10 minuter.

MER OM BOSTADEN: Lägenheten har säkerhetsdörr, helkaklat badrum med golvvärme & renoverade ytskikt i övrigt med klinker i hallen och parkett i det stora vita rummet. Platseffektiva 22m2 med mindre kök.

Då lägenheten är belägen i en HSB-förening finns såväl snickarlokal, festlokal samt vävlokal att tillgå. Stenkast från kiosk, apotek, fotbollsplan och matbutik samt fina motionsspår i skog och mark. Gångavstånd till Rusta, ÖB och övrigt.

INNAN DU BESVARAR ANNONSEN: Det är viktigt att du behärskar svenska i såväl tal som skrift samt att du följer riktlinjerna som efterfrågas nedan. Jag kommer lägga STOR vikt vid personlig lämplighet av respekt för mina grannar.

En månadshyra kommer tas i deposition av hyresgästen vid inflytt. Jag använder hyresgästföreningens standardmall vid andrahandsuthyrning för att det ska vara tryggt för såväl dig som hyresgäst som mig som hyresvärd.

I din ansökan är det viktigt att du berättar om dig själv.
Följer du ej mallen kommer du ej räknas in bland aktuella hyresgäster.

1. Vad jobbar du/ni med?
2. Anställningsform?
3. När kan du flytta in?
4. Djur/barn?

Det kommer ses som en FÖRDEL om du kan flytta in snarast eller om du exempelvis kan erbjuda högre hyra än vad som efterfrågas så det är viktigt att du även har med detta i din ansökan.

Ansökningarna kommer att gås igenom kontinuerligt och visningar ske löpande. Har du ej fått svar inom ett par dagar har jag dessvärre gått vidare med andra sökande.

ÄR ANNONSEN KVAR så är lägenheten sedermera kvar så frågor kring detta kommer INTE att besvaras. Besvarar du ej frågorna ovan eller formulerar du dig på ett sätt som jag ej kan förstå kommer du ej få svar.

Med vänlig hälsning, Emmie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje