Granövägen

Södertälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Granövägen, Södertälje


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

En fin 2a lägenhet uthyres i Södertälje
Hej!

Nu kommer jag att hyra ut min tvårumslägenhet.
Lägenheten ligger på Granövägen som ligger i Södertälje och den består av två rum, ett stort kök som är nyrenoverat och utrustat med Miele diskmaskin samt ett badrum som är utrustat med badrumsskåp tvättmaskin och torktumlare (Bosch 8kg kapacitet) . Lägenheten är 50 kvm.

Lägenheten är fräsch och jättefin som passar för 3 eller 4 personer, men jag vill helst hyra ut den till en familje. Observera att lägenheten är omöblerad.

Den är nyrenoverad med fräscha nymålade väggar och tak samt nya golv. Badkaret, handfaten samt toalettskåpen är helt nya. Det är en riktigt fin lägenhet och en fin plats att bo på.

Det tar ca tio minuter med bussen från Södertälje Centrum och därifrån tar det 45 minuter med pendeltåget till Stockholm Central.
Det är helt förbjudet att röka i lägenheten och det är mycket viktigt att hålla rent och ta ansvar för att lägenheten är fin och fräsch.

Om du har en bil finns det tillgång till en parkeringsplats som inte ingår i hyran utan som kostar 200 kr per månad extra.

Lägenheten passar bäst för dig som jobbar i Södertälje eller i närheten. Jag vill helst hyra ut lägenheten i minst sex månader eller längre period, så om du bara tänker hyra lägenheten för två eller 3 månader så är det ingen ide att kontakta mig.

100 MB/S hastighet på Internet ingår i hyran.

Inflyttningsdatum 2016-03-01 eller första mars.
En och halvmånads deposition krävs.

För mer information ring mig på 0700192029.

OBS, jag kan svara på telefonen efter kl 16:30 på vardagar.

Med vänlig hälsning
Adles

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje