Kaplansgatan 6

Södertälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaplansgatan 6, Södertälje


Hyra:

8900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Fin 2:a i Södertälje Centrum
Hej,

Fakta om bostaden:

Lägenhet som omsorgsfullt renoverats möter känslan av nyproduktion. Färgsättningen går i sparsmakat vitt mot kontrastfärgen svart i såväl trapphus som bostäder. Genomgående ljusa och fina ytskikt. Hörnläge i huset med fint ljusinsläpp från stora fönster. För att ge liv åt rummen har originalgolv i ek bevarats för att få en levande yta. De moderna köken har utrustats med elegant vita och matta luckor, svart stavmosaik samt bänkskivor i oljad Körsbärträ. Rostfria vitvaror från Bosch förhöjer ytterligare intrycket av klassisk modernism. Perfekt läge i centrum med närhet till det mesta.

Hall
Entré in till ljus hall med parkett på golv och vitmålade väggar. Förvaringsyta erbjuds i två inbyggda garderober med tillhörande överskåp.

Vardagsrum
Smakfullt vardagsrum med gott om utrymme för soffhörna och tv-möbel. Bevarad fiskbensparkett och målade väggar i vitt.

Kök
Modernt kök med vita köksluckor och stilren svart kakel ovan bänkskiva i körsbär. Den maskinella utrustningen inkluderar kyl/frys, inbyggd varmluftsugn och mikro, glaskeramikhäll, köksfläkt, samt diskmaskin. Plats för matbord intill köksfönstret, med utsikt över Turingelunden.

Sovrum
Inbjudande sovrum med dubbelsäng. Fransk balkong mot lummigt parkområde. Parkettgolv i ek och målade väggar i vitt. Stor garderob som sträcker sig från vägg till vägg.

Dusch/wc
Läckert duschrum med kaklade väggar i vitt och klinkergolv med golvvärme. Inredningen inkluderar duschhörna med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, badrumsspegel, handdukstork (el), med tvättmaskin och torktumlare.

Detta ingår i lägenheten:
- Möbler
- El
- Vatten
- Tv-utbud
- Internet
- Försäkring

Lägenheten hyrs ut till skötsamma personer med stadigvarande inkomster.
OBS! Hyrestagaren ska kunna uppvisa en inkomst på minst 2,5 ggr Hyran.

Kontakta mig för vidare information.
MVH

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje