Karlhovsvägen 9

Södertälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Karlhovsvägen 9, Södertälje


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

Trevligt rum i ett ok område
Hej
på grund av folk som inte klarar av enkla saker som att kasta sopor eller ens duscha så kommer jag ha ett rum ledigt framöver.

Rummet är frächt med shysta tapeter och bra golv, rummet har även en egen utgång till balkong där solen lyser hela dagarna =)
Till rummet ingår en lagom stor garderob att förvara sina saker samt andra ateraljer. köket delas på mitten så du som hyr får en egen skåpslänga, det är helt ok att nytja dom saker som finns om man klarar av att hålla reda efter sig. finns badkar i bostaden och tillgång till både privat parkering samt källarförråd om sådant skulle behövas.

i hyran ingår förutom rummet all elkostnad samt 100mbit internett både wifi och LAN. samt ett hyfsat nytt datahörnbord samt relatift ny 120 säng. sängkläder osv får du själv stå för =)

Jag som bor här är 30 år gammal, har en son på 4,5 år som bor här varannan vecka, så barn får absolut inte vara ett hinder för dig och för mig är barn välkommna. jag jobbar en hel del ute på fält så vissa perioder är jag inte hemma så mycket på veckorna.

är det något du undrar över så är det bara fråga.
tar endast i mot mail, och jag har gett 3 killar chansen det senaste året, så jag ser gärna du är tjej denna gång.. för killar verkar inte förstå hur man sköter sig...

väl mött
visning av rum osv sker efter överenskommelse, ingen deposition.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje