Lagmansbacken

Södertälje
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lagmansbacken, Södertälje


Hyra:

12960 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

99 m2


Beskrivning

Fyra rums etagevåning - 12,960kr/månad
- Inflyttsdatum: Omgående
- Hyreslängd: 12 månader
- Inkluderar: Vatten och värme
- Omöblerad
- Etagevåning
____

Om etagelägenheten:
Denna fyra rums etagelägenhet i nybyggda och det blomstrande området, Tingstorget, har en balkong och två WC. I kök/vardagsrum finns det fönster och utgång till en balkong, vilket gör det ljust, luftigt och välkomnande. Det stora sovrummet har bra förvaringsutrymmen/garderober och i lägenheten är det en genomgående hög standard med smakfulla material, färger och en bra utrustningsnivå. Golven har t ex 3-stavs ekparkett och fönsterbänkarna är i natursten. Badrummet har golvvärme, spotlights och en kombinerad tvättmaskin/inbyggd torktumlare samt vägghängd WC. Alla lägenheter i byggnaden är dessutom utrustade med säkerhetsdörr.

Området:
Tingstorgets centrala läge gör att du har nära till allt. Med tunnelbanan tar du dig till Stockholm på bara en halvtimme. Om du är sugen på att gå på bio eller shoppa så är du bara några minuter från Heron City, Kungens Kurva eller Skärholmens breda shoppingutbud. Om du är sugen på en naturupplevelse eller en mysig picknick så har du Mälaren, Albysjön och Hågelbyparken alldeles inpå knuten. Och vid Flottsbro hittar du inte bara skidåkning i Stockholms längsta skidbacke, här finns även massa annat kul för hela familjen året om.

I Alby Centrum finns ett brett serviceutbud med matbutiker, klädaffärer och caféer. Alldeles intill Alby Centrum hittar du även bl a en stor Ica Maxi, Biltema och Bauhaus.
Närhet till service, skola och omsorg är ofta avgörande för att få livspusslet att gå ihop. I Alby finns vårdcentral med husläkare och barnavårdscentral och i Alby Centrum ligger även ett välsorterat Apotek. Beträffande barnomsorg så finns allt från förskolor, öppna förskolor till grundskolor och fritidshem.

Kommunikationer:
Det är lätt att ta sig till Alby. Med bil åker du E4:an raka vägen hit på knappt 20 minuter från stan. Väljer du att åka tunnelbana så hoppar du på linje 13 som tar dig hit på 29 minuter från Slussen. Och tunnelbanestationen ligger bokstavligt talat mitt på Tingstorget. Det finns även ett flertal busslinjer som tar dig till angränsande förorter och kommundelar och du kan snabbt och bekvämt ta bussen till pendeltågsstationen i Tumba och därifrån till Södertälje.

OM DU ÄR INTRESSERAD - KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN OCH BOKA!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Södertälje

Rapportera fel