Myrvägen 1

Södertälje
Lägenhet: 9 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Myrvägen 1, Södertälje


Hyra:

1000 kr

Antal rum:

9 RoK

Boyta:

300 m2


Beskrivning

Hus för stora drömmar och möjligheter
Hej!

Vi har ett jättestort och fint nyrenoverat hus till uthyrning eller försäljning! Vi hade tänkt att använda huset som en typ av "eko" kollektiv, med självförsörjning av grödor osv. Vi har renoverat huset i ca 3 år jag och min vän och det är väldigt fint, men vi har nu bestämt oss för att gå skilda vägar och därav finns nu ett superläge att förvärva!

Tomten är nästan 6000kvm med stora fina grönområden. Bärträd och bärbuskar samt väldigt fin och bördig jord om man är intresserad av odling. Växthus samt 3 odlingsytor finns just nu, men går att utöka till en enda stor åker om man vill det. Ankor, höns och hönshus finns, samt även en jättestor damm!

Huset har 9 rum och kök fördelat på ca 300kvm, samt en lite halv kylig källare med massa rum och skrymslen på ca 100kvm+ sammanlagt runt 400kvm.

7 av dom rummen är sovrum + 1 stort vardagsrum/samlingsrum med altan ansluten + 1 stort matrum med storkök i anslutning + 4a toaletter varav 2 är duschrum, och en har ångbastu/kabin! Allting i väldigt bra skick!

Huset kan fås delvis möblerad, eller nästan fullt möblerat, eller tomt!

Det ligger ganska ostört med hörntomt och hög häck. Det finns en stor grillplats på tomten! Samt badsjö bara nått stenkast ifrån!

Detta skulle passa sig perfekt för stödhem, hvb-hem, kontorsplatser eller självförsörjande kollektiv.

Huset är även till salu! De 6000kvm är uppdelade på 3 tomter, men det står bara hus på 1 tomt. Resterande är även dom godkända för byggnation. Priset i en försäljning kommer att landa på ca 4.5 - 5 miljoner kronor.

Huset uthyres från ca 50-65 tusen i mån, beroende på utförande, samt vilkor och vad du/ni har för planer! Det är okej att tänka stort och annorlunda, vi gillar sådant!

Hör av er via mail.

Mvh/Fredrik och Richard

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje