Torggatan 3B

Södertälje
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan 3B, Södertälje


Hyra:

5200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

56 m2


Beskrivning

Tvåa i centrala Gnesta uthyres i sommar
Behöver du tillfälligt boende i sommar? Vi ska åka bort och jobba på annan ort och hyr därför ut vår tvåa i centrala Gnesta, från omkring 12 juni till 21 augusti (senare inflytt möjlig). Kortare tid kan diskuteras, men gärna minst en månad.
Lägenheten ligger bara två minuters promenad från tågstationen, med pendeln tar det en knapp timma till Sthlm C, med rikståg ca 25 min.
Ett rymligt kök ligger mittemellan de två rummen. Balkong och fönster vetter mot söder. Lägenheten är enkelt möblerad (lite "work-in-progress"), vill du ställa dit någon ytterligare möbel går det bra, jag plockar bort personliga småsaker efter överenskommelse. I lilla rummet finns en dubbelsäng med futonmadrass, i det stora en enkelsäng som förstås kan ställas mot andra väggen och användas som "soffa" med kuddar om så önskas. Byrå finns samt litet bord/skrivbord.

Gnesta är väldigt fint och idylliskt på sommaren, härligt att cykla runt på den omgivande landsbygden.

Du/ni behöver vara ickerökare (men snus är ok!), och gärna ha en miljömedveten och hälsosam livsstil. Hyr helst ut till en person, men max två, kanske ni är ett par eller två vänner. Ett husdjur är ok.
I hyran ingår el, bredband och försäkring. Skulle du vilja hyra veckovis blir det 1500:-/vecka. Naturligtvis drar jag av de dagar i månaden som redan förflutit vid inflytt.

Välkommen att skriva några rader om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje