Vinberga 5

Södertälje
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vinberga 5, Södertälje


Hyra:

10200 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

140 m2


Beskrivning

Villa på landet i Enhörna
UTHYRES:
Hus på landet med fint läge i Vinberga by i Enhörna. Huset som uthyres är huvudbyggnaden på gården om ca 140kvm tillsammans med omkring liggande trädgård och uteplats.

Beskrivning av bostaden:
På nedre våningen finns ett stort bondkök (pågående renovering) med plats för stora middagar, vardagsrum (nyrenoverat) med öppen spis, gästrum, klädkammare och kaklad dusch/toalett. På övre våningen finns två mindre sovrum/barnrum och ett större sovrum. På övervåningen finns även ett större helkaklat badrum med dusch och toalett samt en hall/tv-rum. Huset är löpande renoverat under åren och i fint skick.

Beskrivning av Enhörna:
Enhörna är en levande kulturbygd beläget på en halvö i Mälaren 1,1 mil från Södertälje centrum. Från Stockholm angör ångbåten Mariefred två gånger om dagen under sommarhalvåret och det finns gott om badmöjligheter i Mälaren och kringliggande sjöar. Båtplatser finns att ansöka om vid någon av Enhörnas tre båtklubbar. I Enhörna finns förskola och en populär grundskola Vallasskolan, F-klass till årskurs sex.

Från Vinberga är det möjligt att cykla till skolan under sommarhalvåret och det är också möjligt att få skolskjuts. Från huset är det 250 m till busshållplats med 2 turer i timmen in till Södertälje centrum och pendeltåg. I Enhörna finns en välsorterad livsmedelsbutik med apotek och paket-utlämning.

Övrigt:
På gården finns även ett uthus i vilket det finns en uthyrd lägenhet (separat hyresgäst). Gårdsplanen delas av hyresgästerna men tomten är uppdelad i två delar som respektive hyresgäst disponerar. P-plats finns på tomten.

Uppvärmning:
2st nyinstallerade luftpumpar (2 månad sedan) och vedeldning som komplement om man önskar.

Hyra:
Hyra 10.200 kr/månaden (kallhyra). I hyran ingår vägavgift, slamtömning, sotningsavgift, sophämtning.

Tillkommer:
El-kostnad (uppvärming + hushållsel), telefon, bredband och tv-avgift tillkommer samt egen hemförsäkring.

Tänkt hyresgäst:
Referenser krävs samt fast anställning: Kreditupplysning kommer att genomföras på tänkt hyresgäst. Ej rökare eller husdjur i form av större hundar. Huset är ledigt från och med 1 April 2016. 1 månadshyra i deposition. OBS EJ FÖRETAG!

Kontakt:
Vid intresse skicka ett mejl eller ring på angett telefonnummer i annonsen. Beskriv gärna dig/er själva kortfattat och din/er familjesituation och dina kontaktuppgifter så kontaktar vi er för vidare information.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Södertälje