Torggatan 5

Sollefteå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan 5, Sollefteå


Hyra:

4239 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

2ROK centralt i Ramsele
En ljus och fräsch lägenhet på 2 ROK och 60 kvm i centrala Ramsele uthyres tillsvidare. Det stora vardagsrummet har trägolv, bra ljusinsläpp från två stora fönster - ett i söder och ett i väster, öppen spis och utgång till balkongen i väster.

Värme, TV och internet ingår. Hushållsel tillkommer. Möjlighet finns till att hyra billig garageplats med uttag till motorvärmare - bara 295kr/månad.

Lägenheten ligger 1,5 trappa upp. Hyresgästen har tillgång till matförråd i källaren och vindsförråd. Två fräscha tvättstugor finns att disponera så man kan alltid boka tid när man vill tvätta.

Gångavstånd till allt i Ramsele, såsom livsmedelsaffären, skolan, gym, restauranger, kyrkan, hotell, m.fl. - se www.ramsele.com för mer information.

Lägenheten blir ledig fr.o.m. 1 februari 2016. Obs! Priset som anges här är månadshyran för 2015. Hyresförhandlingar med hyresgästföreningen pågår för 2016 och hyran för denna lägenhet kan ändras.

Boka gärna visning. OBS! Ramsele ligger ca. 7 mil norr om Sollefteå utmed länsväg 331. Bussförbindelse finns mellan Ramsele och Sollefteå. Se dintur.se.

Om du har några frågor om lägenheten, når du oss bäst via e-post.

Är du intresserad av att hyra eller vill boka en visning är det bästa sättet att nå oss via e-post.

Vi har inte alltid möjlighet att svara i telefon, så om vi inte svarar, lämna ett meddelande med ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi kan.

OBS! Vi har även en lägenhet på 4ROK och 92kvm som blir ledig fr.o.m. 2015-02-01 och 2st 2ROK på 63kvm som blir lediga fr.o.m. 2015-03-01.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollefteå