Torggatan 1

Sollefteå
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan 1, Sollefteå


Hyra:

4425 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

2ROK centralt i Ramsele
En ljus och fräsch lägenhet på 2 ROK och 63 kvm i centrala Ramsele uthyres tillsvidare. Lägenheten har stort vardagsrum med trägolv, bra ljusinsläpp, öppen spis och utgång till balkong i väster.

Värme, TV och internet ingår. Hushållsel tillkommer. Möjlighet finns till att hyra billig garageplats med uttag till motorvärmare - bara 295kr/månad.

Lägenheten ligger 1,5 trappa upp. Hyresgästen har tillgång till matförråd i källaren och vindsförråd. Två fräscha tvättstugor finns att disponera så man kan alltid boka tid när man vill tvätta.

Gångavstånd till allt i Ramsele, såsom livsmedelsaffären, skolan, gym,
restauranger, kyrkan, hotell, m.m.

Lägenheten är lediga fr.o.m. 1 april 2016. Obs! Priset som anges här är månadshyran för 2015. Hyresförhandlingar med hyresgästföreningen pågår för 2016 och hyran för denna lägenhet kan ändras.

Boka gärna visning. OBS! Ramsele ligger ca. 7 mil norr om Sollefteå utmed länsväg 331. Bussförbindelse finns mellan Ramsele och Sollefteå.

Är du intresserad av att hyra eller vill boka en visning når du oss bäst via e-post. Vi har begränsad möjlighet att svara i telefon dagtid, så om vi inte svarar, lämna ett meddelande med ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi kan.

OBS! Vi har även en lägenhet på 3ROK och 83kvm som är ledig fr.o.m.
2016-05-01.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollefteå