Torggatan 1

Sollefteå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torggatan 1, Sollefteå


Hyra:

5651 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

3ROK centralt i Ramsele
En ljus och fräsch lägenhet på 3 ROK och 83 kvm i centrala Ramsele uthyres tillsvidare. Det stora vardagsrummet har trägolv, bra ljusinsläpp från två stora fönster - ett i söder och ett i väster, öppen spis och utgång till balkongen i väster.

Värme, TV och internet ingår. Hushållsel tillkommer. Möjlighet finns till att hyra billig garageplats med uttag till motorvärmare - endast 295kr/månad.

Lägenheten ligger en halv trappa upp. Hyresgästen har tillgång till matförråd i källaren och vindsförråd. Två fräscha tvättstugor finns att disponera så man kan alltid boka tid när man vill tvätta.

Gångavstånd till allt i Ramsele, såsom livsmedelsaffären, skolan, gym,
restauranger, kyrkan, hotell, m.m.

Lägenheten blir ledig fr.o.m. 1 maj 2016. Obs! Priset som anges här är
månadshyran för 2015. Hyresförhandlingar med hyresgästföreningen pågår för 2016 och hyran för denna lägenhet kan ändras.

Boka gärna visning. OBS! Ramsele ligger ca. 7 mil norr om Sollefteå utmed länsväg 331. Bussförbindelse finns mellan Ramsele och Sollefteå.

Är du intresserad av att hyra eller vill boka en visning når du oss bäst via e-post. Vi har begränsad möjlighet att svara i telefon på dagtid, så om vi inte svarar, lämna ett meddelande med ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig så fort vi kan.

OBS! Vi har även två lägenheter på 2ROK och 63 kvm som är lediga fr.o.m. 2016-04-01.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollefteå