Älgvägen 4

Sollentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Älgvägen 4, Sollentuna


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

1 rum & kök med egen tvättstuga i Edsviken
Ett rum och kök uthyres i villa belägen i den mest södra delen av Edsviken, den del som gränsar till skogen vid Polishögskolan.
Boendet har ett naturnära läge bara 1,1 mil från Stockholm City. Läget är perfekt för dig som är natur- och/eller sportintresserade. Villan ligger endast 50 meter från Edsvikens vatten, skogen, joggingstråk och tennisbanor. 100 meter till närmaste bussförbindelse eller ca 10-15 minuters promenad till flera andra bussar och snabb-bussar in till stan. Eller till Helenelunds pendeltågsstation med 12 minuters tågresa in till city. På vintern är det bara att sätta på sig skridskorna och gå ner för att åka på isen. Att cykla in till city tar ca 35 minuter.

Villan har tre våningar och den del som hyrs ut är mycket ljus och ligger längst ned med direkt anslutning till i princip egen hall och ingång. Rummen har fönster ut mot gatan och mot del av trädgården.

Uthyrningsrummet är möblerad. Den ligger vägg i vägg med ett kök/pentry. Köket har en spis (2 plattor) med ugn, stort kylskåp med frys och ett matbord med plats för 2-3 personer. I anslutning till köket finns egen toalett/dusch och bastu.

Uthyrningsdelen innehåller också en egen tvättstuga med tvättmaskin och torkskåp.

Total yta ca 25-30 kvm.

Rummet finns tillgängligt fr.o.m 1 juli 2016.
Rökning och husdjur förbjudet. Vid intresse, kontakta via email.
OBS -RUMMET HYRS BARA UT TILL 1 PERSON. EJ PAR.

Pris: 8 000 kronor per månad (förskottsbetalning 2 månader).

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna