Attundagränd 3

Sollentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Attundagränd 3, Sollentuna


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Trivsam 1:a i Sollentuna uthyres en termin
Hej du bostadssökande!

Jag hyr ut min möblerade studentetta i Sollentuna med nära och smidiga förbindelser till såväl Stockholm C (17 min) och Flemingsberg, Södertörns högskola (38 min) som till Arlanda (20 min) och Uppsala C (39 min). Det går även enkelt och snabbt att ta sig till Stockholms universitet, det är möjligt att cykla för den uthållige. Lägenheten ligger två minuter ifrån pendeltågstationen.

I hyran ingår i första hand vatten, el, värme, bredband, sedan skönlitteratur, basingredienser till matlagning och en extrasäng om så önskas. Lägenheten är också utrustad med micro och tv med dvd-spelare. Jag beräknar att ta en deposition på 3000 kronor, vilken naturligtvis återfås vid utflyttning.

En beskrivning av lägenheten:
Det finns ett stort öppet förvaringsutrymme där garderob, andra förvaringsmöjligheter och skrivbord finns. Utöver det finns ett större rum som ger plats åt säng, kök och matbord, samt ett rymligt badrum med dusch. Lägenheten är nybyggd sedan förra året. Golvet i hela lägenheten är av betong och fastighetsägarna har varit noggranna i sina val av material till förmån för miljö. Inga farliga kemikalier skall således förekomma i väggfärg eller plast som lägenheten inlemmar. I det större rummet som bilden visar finns även ett fönster som vetter mot malmparken och ger rikligt med dagsljus i lägenheten sedan det sitter på byggnadens solsida. Kvällssol under både vinter och sommarhalvåret kan avnjutas.

En tvättstuga finns tillgänglig på bottenvåning och en terrass ligger intill lägenheten på samma våningsplan - varför lägenheten bara gränsar till en granne.

Jag hyr ut lägenheten som minst en termin, men det är möjligt att en förlängning av kontraktet kan komma att bli aktuellt.

För frågor eller intresse maila mig gärna, jag svarar oftast snabbt och skall försöka att svara alla som skriver.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna