Disavägen 12

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Disavägen 12, Sollentuna


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Rum för uthyrning i hus för studenter
Huset
Huset är ett mysigt egnahemshus från 1944, fristående med 1025 kvm tomt/trädgård runt omkring som i sin helhet hyrs ut till studenter som får plocka äpplen och bär som de önskar. Det har på övervåningen 3 möblerade rum för uthyrning på ca 9, 15 respektive 20 kvadrat, samt en gemensam hall, kök och en liten toalett. Dusch och tvättmaskin/torkmöjligheter finns en trappa ner på källarplan. Där finns även ytterligare ett rum på 9 kvm med egen ingång samt ytterligare en extra toalett.

Läget
Huset ligger ca 10 minuters promenad från pendeltågstationen i Sollentuna och Sollentuna Centrum. Det tar 17 minuter in till T-centralen med pendeltåget. Häggviks handelsplats med Willys, Ica Maxi och Coop Forum samt Stinsens köpcentrum är 15 minuters promenad bort (går fortare med cykel) och den närmsta affären är en Lidl endast 5 min bort. Det finns möjlighet att parkera på tomten efter överenskommelse. Närheten till polishögskolan har medfört att det tidigare varit en hel del polisstudenter som bott i huset. Även Kista ligger på smidigt cykelavstånd. Det finns möjlighet att hyra en cykel för 100kr/månad och 500kr i deposition.

Rummen
Två rum kommer i närtid vara möjliga att hyra, ett på 9 kvm och ett på 20 kvm. Det större rummet kan delas av två vänner eller ett par för att få billigare hyra om så önskas. Rummen kostar 3900kr respektive 4400kr beroende på storlek. Delar man det större rummet ligger hyran på 2900kr/person. I hyran ingår el, varmvatten och sophämtning. Tv-uttag finns i samtliga rum liksom säng, skrivbord och utrymmen för klädförvaring. Även köksutrustning (inkl diskmaskin) finns till förfogande. Internetuppkoppling, TV-licens och ev. sakförsäkring ombesörjs av hyresgästerna.

En deposition på två månadshyror tas ut i förskott, vilken återbetalas i samband med att rummet lämnas åter i gott skick. Uthyrning sker tillsvidare med 2 månaders uppsägningstid. Eventuell snöskottning och sandning/saltning får hyresgästerna göra själva liksom städning av egna rum och gemensamma utrymmen. Rökning är ej tillåten inomhus.

Maila mig om du är intresserad, ange vilken utbildning du går och berätta lite om dig själv. Det är viktigt att det blir en bra stämning i huset, så din personlighet är viktig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna