Industrivägen 35

Sollentuna
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Industrivägen 35, Sollentuna


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

237 m2


Beskrivning

Rymlig villa uthyres en månad
Rymlig 60-talsvilla på 237 kvm hyrs ut i centrala Sollentuna
Hyrestiden är från den 12 januari 2017 till den 11 februari 2017 (16000 kr). Kontrakt kommer upprättas.

7 rum och kök (5 sovrum)
Villan är ett enplanshus med full inredd källare. På övre plan finns ett rymligt, modern kök som är fullt utrustat samt en sitt-del med bord för 7 personer. I vardagsrummet finns en stor hörnsoffa och tv, det finns utgång till stor altan samt en matsalsdel med bord för 6 personer. I vardagsrummet finns också en bioetanolspis. Det finns 3 sovrum på detta plan samt ett badrum med dusch.

I källaren finns en stor gillestuga inredd med soffa och tv-del, pysselbord samt en läshörna. Det finns en hall som rymmer en skrivbordshörna och det finns 2 sovrum. Ett stort badrum med dusch och badkar finns samt bastu och utrustad tvättstuga.

Huset har renoverats löpande under de senaste åren och mycket bra skick med kök och badrum som bara har några år på nacken. Gillestugan är helt nyrenoverad och i absolut toppskick.

Bostaden hyrs ut fullt möblerad. Då vi själva har 3 barn är således 3 av rummen barnanpassade och de andra 2 sovrummen är mer vuxenanpassade med dubbelsängar i.

Trädgården är på 700 kvm och det finns två uteplatser. På uppfarten kan man parkera sin bil.

Bostaden är centralt beläget och närmsta mataffär samt ett helt shoppingcenter finns 200 meter bort (och således finns apotek, vårdcentral, gym bland annat där också). Det är 10 minuters gångväg till pendeltåget som tar 15 min in till Centralen. Finns även bussar i närheten. Det finns ett stort naturreservat 2 km bort och det är gångavstånd ner till Edsviken (1 km drygt)

Krav: endast rökfria och husdjursfria hyresgäster önskas.

I hyran ingår: Internet, TV-kanaler, sophämtning, vattenförbrukning samt städning varannan vecka.
El och värme ingår ej i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna