Kaveldunsgränd

Sollentuna
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kaveldunsgränd, Sollentuna
Hyrdes ut: 2022-06-01
Uthyres till: 2023-07-31
HyraHyra:

19421 kr

RumAntal rum:

5 RoK

BoytaBoyta:

116 m2

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra ett fantasktiskt och helt nyrenoverat radhus i barnvänliga Viby!

Radhuset är väldigt välplanerat i 2 plan. På framsidan av huset finns en fin förstukvist och på baksidan en trevlig uteplats under tak samt trädgård mot sydväst med härlig eftermiddagssol. Radhuset har hela fyra sovrum, stort vardagsrum med generösa ytor som inbjuder till social samvaro, två badrum (med dusch respektive dusch/badkarskombo) och tvättstuga samt gott om förvaring. Det ljusa och rymliga köket ger fina matlagningsmöjligheter och plats för upp till 6 personer.

Kök och badrummen är helt nyrenoverade och blev klara i början av augusti. Det finns ett rymligt förråd på baksidan av huset. Större rymligt förråd går att få (100kr/mån) samt parkering i garage (250kr/mån).

Viby ligger mycket naturskönt med Järvafältet alldeles intill. Här finns vandringsleder, rastplatser, kaféer, en 4Hgård och iordningställda grillplatser. Sjön Ravalen med badplats finns inom gångavstånd samt även motionsspår, golfbana och ridhus.

I Viby har man även nära till Norrviken där det på vintern finns en plogad bana på isen för skridsko och längdskidåkning. I närområdet finns flertalet kommunala och privata förskolor och skolor. I området ligger Vibyskolan årskurs F9 och Runbacka skolor årskurs F9. För mer information, besök http://www.sollentuna.se

Vårdcentral, post, restaurang och matvaruaffär finns vid Norrvikens centrum. På cykelavstånd ligger Stinsen köpcentrum samt Sollentuna centrum där man har ett stort utbud av butiker, restauranger, systembolag, banker och apotek.

Kommunikationerna från huset är mycket bra. Med bil tar det 10min till Kista eller Upplands Väsby och drygt en kvart till innestan eller Arlanda. Det är också mycket enkelt att ta sig till Norrvikens pendeltågsstation som är mindre än en kvarts promenad från huset eller fyra minuter med bussen som går precis utanför huset. Från Norrviken station åker man in till T-Centralen på drygt 20 minuter.

Kontakta oss gärna om ni vill komma och titta.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna

Rapportera fel