Lomvägen 627

Sollentuna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lomvägen 627, Sollentuna


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

3:a i Sollentuna, Kärrdal uthyres tillsvidare
Fin trea med öppen planlösning på 83 kvm uthyres i Sollentuna. Lägenheten ligger i ett lugnt barnvänligt område med nära till bad, natur, kommunikationer och Stockholm City. Bra kommunikationer med busshållplats som tar dig till Sollentuna station på 15min samt till Danderyds Sjukhus på endast 12 minuter. Vid Danderyds sjukhus finner du både tunnelbana samt bussar som tar dig vidare till de flesta områden i Stockholm.
Köket och badrummet är nyrenoverade och lägenheten hyrs ut antingen omöblerat eller delvis möblerat. I dagsläget finns 1 plats i låst garage som tillhör lägenheten och det går att hyra det för 500kr/månad. Internet, kabel-tv (comhem) och el ingår i hyran.
I samband med avtalsskrivning kommer en deposition på 1 månadshyra att begäras. Depositionen återfås när lägenheten återlämnas i gott skick. Lägenheten uthyres 1 år i taget med möjlighet till förlängning. Exakta villkor för uppsägningstid och liknande kan diskuteras vid avtalsskrivning.

Inflyttning kan ske från och med den 19:e juni.

Observera att lägenheten är möblerad på bilderna, dock är den inte det just nu.

Skriv gärna och berätta kort om dig/er själv. Vi ser helst att du har referenser att lämna. Välkomna att höra av er! Endast seriösa svar.
Med vänliga hälsningar,
Alexandra och Andreas

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna