Parkvägen 12

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Parkvägen 12, Sollentuna


Hyra:

9967 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

39 m2


Beskrivning

Nyproducerad Vindslägenhet om 39 kvm uthyres
Bo bekvämt med hög standard i fastighet från 2015!

Nyproducerad vindslägenhet om 39kvm boarea med lugnt läge i Sollentuna uthyres fr om 1 Nov 2015 och tills vidare.

Lägenheten som ligger på 3tr har ett perfekt läge i huset som är byggt 2015. Första tillträdet till lägenheten sker i slutet av Okt vilket innebär att ingen har bott i den tidigare. Helt ny, med ny och fräsch utrustning inkl. tvättmaskin/tumlare i lägenheten.

Hela huset och lägenheten är handikappanpassat vilket bl a innebär att det finns hiss i huset, ett stort badrum med rymligt duschutrymme. Det finns även tillhörande extra förråd samt cykel- och parkeringsplatser i direkt anslutning till huset.

Boytan är uppmätt och motsvarar 39 kvm men i och med karaktären på just vindslägenheter med tillhörande snedtak kan den därför uppfattas både större och mindre. Faktiskt boyta är dock 39 kvm.

Totalt 3 st stora takfönster i söder som går att öppna. All maskinell utrustning samt extra förråd ingår i hyran, förbruknings el och internet tillkommer.

Lägenheten ligger centralt i Södra Sollentuna/Helenelund med 330 meter till Helenelunds Järnvägstation som tar dig till in till Stockholms Central på 11 minuter. Kista industriområde och Torshamsgatan ligger på 890 meters gångpromend.

Uthyres omöblerad med tillträde 1 Nov 2015.

Hyra: 9.967:- /mån. Minst 3 mån uthyrning eller tillsvidare till max 2 personer. (Hyresdeposition tillämpas enl. gällande praxis)

Visning kan ske i helgen 24-25 Okt samt måndag 26 Okt

Fredrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna