Poppelvägen

Sollentuna
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Poppelvägen, Sollentuna


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Hyr ut ett rum 15 kvm i Sollentuna
Hyr ut ett rum i Sollentuna , Turebergs området omgående
Jag bor ensam med min dotter ,16 år och önskar att hyr ut ett rum på 15 kvm till en skötsam kvinna, utan husdjur och rökfri med stadig ekonomifri.
Rummet med Separat badrum och tova. Sovrummet är rymligt och har flera garderober samt finns väg tv. I rumet finns bakkong.
Radhuset har en öppen planlösning, med stort 2 st badrum och kök. Huset är modernt möblerad och utrustad med bl.a diskmaskin, tvättmaskin samt torktumlare.
Hyran är 7000 kr ingår El, vatten och bredband. köket är på plan 1 vilket är gemensamt. Radhuset har 2 plan. Första plan har vi kök och badrum, tova och vardagsrum och dörren ut till stort gård. på plan 2 vi har 4 rum och badrum med toa . Gratis bil parkering på gatan framför huset.
Huset är belägen i ett lugnt och trevligt område intill Sollentuna Centrum, där det finns ett stort utbud av butiker och livsmedel.
Från huset finns bus hållplats både mot Sollentuna centrum och mot Hellelelund. 15 min att gå till sollentuan centrum och även samma avstånd att gå till Hellelund. Att åka med bus tar 5 min dit . Det finns bil parkering gratis 24 timmar i Hellelelund bredvid pendeltåg där du tar dig till City på mindre än 15 minuter. Från Sollentuna centrum till City tar ca 10-15 min till City.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna