Robbins Väg 7A

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Robbins Väg 7A, Sollentuna

Hyra:

8000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Fin 1:a i Sollentuna
Denna lägenhet ligger i ett lugnt område i Sollentuna kommun. Bostaden ligger i Edsberg med gångavstånd till Edsberg centrum där det finns Ica, Apoteket, restauranger och ett fräscht gym vid namn Puls & Träning.

Bostadsområdet ligger vackert intill natur som erbjuder många fina promenadsleder, samt ett utegym för de som är intresserade. Området ligger även inom gångavstånd till Edsviken som erbjuder fina strandpromenader, en attraktion många söker sig till under sommaren. Det finns goda förbindelser med kollektivtrafik för att lätt ta sig in till stan, både via Pendeltågs förbindelser från Sollentuna Station eller med direktbuss mot Sergels Torg.

Lägenheten är en rymlig 1;a på 35 kvadrat på andra våningen och är utrustad med ett badrum med dusch, förberedelse för tvättmaskin och handdukstork. Bostaden har även ett separat mysigt kök placerad bredvid vardagsrummet med fönster mot gården samt en mini walk in closet intill vardagsrummet. I hallen finns det förvaringsutrymme för jackor och tvättartiklar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna