Rotebrovägen 47

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rotebrovägen 47, Sollentuna


Hyra:

3488 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

42 m2


Beskrivning

Andra hand 1 år i Rotebro & katt som bonus
Hyr ut min lägenhet i Rotebro under ett års tid då jag ska studera i Australien, januari till december. Exakta datum har jag inte än. Har egen tvättmaskin på toan och badkar, men tvättstuga finns, du kan tvätta dygnet runt. Har tyvärr inte diskmaskin. Du har en liten uteplats/trädgård att ta hand om också. Det tar 25 minuter till centralen. Nattbuss från centralen om man är ute och snurrar väldigt sent. Du behöver inte vara nykterist, men inga vilda fester tack. Lugn fest/middag på 2-4 personer ett kortare tag är okej (och andra sidan är det svårt att få ut folk till Rotebro, verkar ses som världens ände typ). Men skulle du mot all förmodan få ut vänner dit och sitter ni utomhus, så bör ni inte sitta där allt för sent då det hörs in till grannarna när ni pratar som om ni stod inne i deras hem och pratade. Har helt ok grannar. Aldrig hört en fest. Jag har inget emot om du är pedant med städningen. Jag söker en icke rökare men framförallt en Kattälskare då min katt ingår i ansvaret om man ska hyra min lägenhet. Lägenheten är fullt möblerad. Om du är konstnärligt lagd så kan du få utlopp för det då jag har ett stort höj och sänkbart staffli. Söker främst en tjej att hyra ut till men det kan ju finnas undantag, ska inte dra alla män över en kam. Söker också en människa som har svenska som modersmål då vi ändå kommer hålla kontakt under året som går. Jag vill självklart veta hur det går med allt och framförallt Kisen då. Så bra kommunikation är viktigt.

Hyran ligger på 3488 kr
Elnät ca 300 kr
Elen 550 kr som mest har den varit på
Internet 264 kr
Hemförsäkring, det pris du nu väljer att teckna för (jag har en egen som jag betalar själv)

Jag får alla räkningarna till min bank (förutom din hemförsäkring då), så du betalar till mig så betalar jag vidare. Du måste bli godkänd av Sollentunahem, de gör kanske en kreditprövning på dig, eller liknande. Kattsand och kattmat är självklart inget du betala för.

Kisen heter min grabb och han är 11 år. Han hade en bror som gått bort. Han kräver mer nu som ensamkatt har jag märkt. Efter en hel dag ensam så är det inte mat han främst är intresserad av utan det är kel och lek han vill ha. Han är en social och pratig katt, än mer nu än förr. Han har bara dig, så du betyder ju allt för honom! Jag ser gärna att du är vegetarian, annars får du fixa egna stekpannor och så. Han älskar att vara ute på uteplatsen, han mer eller mindre bor där. Så där får han hänga när du är hemma. Två varianter av kattvakt finns om du behöver resa bort någon gång.

Rotebro handelsplats ligger på andra sidan motorvägen. Där finns Systemet, ÖB, Coop, Willys, Blomsterlandet, El-On och en djuraffär. Hemköp finns i Rotebro centrum och de har även posten, skomakare, bibliotek, solarium, massage och skönhetsbehandlingar med mer. Rotebrokrog har god pizza och de är också supertrevliga där. Det finns Puls och Träning samt fitness24. Finns en löptur längs med Norrviken, 6 km ungefär. Finns två badplatser.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna