Silverdalsvägen 33

Sollentuna
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Silverdalsvägen 33, Sollentuna


Hyra:

23000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

116 m2


Beskrivning

Välplanerad 5:a med enastående utsikt
En välplanerad ljus 5:a (116 kvm) högst upp av 5 våningar i Silverdal med vacker utsikt mot söder. Genomgående ljus lägenhet med en öppen planlösning. Siverdal ligger vid södra delen av Edsviken med stora grön områden ca 7 km från Stockholm.
Lägenheten har fin utsikt med stora fönster och balkong (6 kvm) i söder och har genomgående hög standard i kök och två badrum som har dusch och badkar. Lägenheten har fyra sovrum. Tre sovrum och utsikt över den inre privata gården - stängd från allmänheten med lekplats, bänkar, stolar och bord. Ett sovrum samt vardagsrum och kök med stora fönster och balkong mot söder med fri utsikt ända till Friends Arena och mot ett litet torg (tillhö brf föreningen) med två restauranger, kafe och en liten välsorterad närbutik.

Stort lagringsutrymme finns i lägenheten med många garderober o förvarings möjligheter. I källaren finns ett varmgarage som ingår i hyran. Mellan garage och lägenheten finns hiss.

Sollentuna Centrum finns livsmedelsbutiker, foodcourt, caféer, butiker, bibliotek, apotek och alla andra nödvändiga butiker och anläggningar. Förutom Sollentuna centrum är det nära till både Mall of Scandinavia och Kista centrum Utanför lägenheten finns bussar till Stockholm, Kista och Danderyd. Det är ca 15 min promenad till pendeltåg för snabba transporter till Stockholm city och Arlanda.

Önskar ta första kontakt via mail. Önskar ni fler bilder så är ni välkommen höra av er.

Uthyrningen är planerad från 1 juli 2016 eller efter överenskommelse och sträcker sig framtill sista november 2017

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna