Strandvägen, Edsviken

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Strandvägen, Edsviken, Sollentuna


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Välplanerad etta med uteplats
Charmig etta, renoverad på 2010-talet, uthyres mellan september 2016 och sommaren 2017 (exakt slutdatum förhandlingsbart). Fantastiskt läge med 5 minuter promenad till Sollentuna centrum med ICA, pendeltåg, banker, restauranger m.m. I motsatt riktning ca 2 minuter promenad till vattnet och promenadstråket vid Edsviken.

- Nyrenoverat kök år 2014 med diskmaskin och keramikspishäll. Fullt utrustat med porslin, köksapparater och andra verktyg.
- Helkaklat badrum med dusch, kommod, väggskåp och förvaringshyllor.
- Stort vardagsrum med burspråk åt söder. En del av rummet är avgränsat med draperi. Där bakom är idag kombinerad sovalkov och walk-in-closet.
- Hall med klinkergolv och platsbyggd garderob.

Lägenheten uthyres i huvudsak möblerad. Lägenhetsförråd finns, här kan några möbler förvaras om du hellre vill ställa in dina egna. I dagsläget finns ett bord, fyra stolar, en mindre soffa, en 120-säng samt flertalet förvaringsskåp och byråer. I lägenheten står även en flygel. Om möjligt/önskvärt kommer flygeln att flyttas. Riktigt bra ljudsystem med förstärkare och bashögtalare. TV kan ordnas.

Lägenheten har tillgång till en stor gräsyta på baksidan med utemöbler, grill, trädgårdsverktyg och en egen plantering med spaljeer. Tvättstuga finns i samma entré en trappa upp - här finns nästan alltid gott om lediga tider.

I hyran ingår värme, el, internet, VPN, försäkring och årsavgift till föreningen.

Hör av er för ytterligare bilder, svar på frågor eller om ni är intresserade av lägenhetsvisning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna