Torsvägen

Sollentuna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Torsvägen, Sollentuna


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Totalrenoverad lgh i Norrviken- Sollentuna
Vi söker en lugn och trevlig tjej för ett längre kontrakt.

Separat lägenhet med egen ingång i vår helt nyrenoverade villa. Lägenheten är totalt separerad från villan, dvs. inga dörrar in från villan till lägenheten.

Lägenheten är totalrenoverad, dvs. nytt kök, badrum, parkettgolv, fönster m.m. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Ni blir den första hyresgästen.

Två stora fönster i lägenheten som vetter mot väster med mycket ljusinsläpp och en härlig utsikt då villan är belägen på hög höjd.

Vardagsrummet består av fint nylagt ekparkettgolv med vita väggar och tak. Köket är öppet mot vardagsrummet. De nya vita köksluckorna tillsammans med de vita väggarna ger en härlig och modern känsla. Vitvarorna är i rostfritt med en inbyggnadsugn, häll, micro och kyl/frys.

Badrummet är vitkaklat med mörkt klinker golv och tjusig mosaik längs duschhörnan. Ny toalett, dusch samt kommod med spegelskåp. Det är även förberett för tvättmaskin.

Villan är belägen i ett lugnt område i Norrviken med ca. 5-10 min promenadavstånd till Norrvikens station. God kommunikation med tåg och bussar. Resa in till T-centralen tar 23 min med tåg. Norrviken sjön ligger ca. 10 min promenadavstånd från lägenheten.

Krav: Fast anställning med en månadsinkomst på minst 3 ggr månadshyran, djur- och rökfri samt partyfri (i lägenheten).

Inflyttningsdatum från mitten på juni.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna