Turebergs Allé 42

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Turebergs Allé 42, Sollentuna


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

38 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres möblerad
Välplanerad, nybyggd 1:a i centrala Sollentuna uthyres mellan 1 juni 2016 - 28 februari 2017.

Beskrivning
Byggnaden blev klar under hösten 2015 och lägenheten är ljus, modern och välplanerad. Lägenheten har ett städskåp, tre rymliga garderober samt ytterligare klädförvaring i förrådet. Köket är fullt utrustat och det finns ett utfällbart matbord samt 4 st stolar. Mikrovågsugn och diskmaskin finns. Sovplatsen är en rymlig bäddsoffa med två täcken, två kuddar och förvaringsutrymme under divanen där täcke och kuddar får plats. Två stora fönster vetter ut mot innergård och lägenheten har en rymlig balkong. Tvättstuga finns längst ner i trapphuset och soprum med flera källsorteringsalternativ finns i samma byggnad.

Hyra
10000 kr per månad
Värme, TV, bredband (fiber 100/100), vatten samt möbler ingår i hyran. Betalas 1 månad i förväg. Deposition på en månadshyra betalas vid inflytt och återfås vid utflytt. Vi skriver kontrakt med 2 månaders ömsesidig uppsägning.

Läge
Adress: Turebergs Allé 42 (då huset är nybyggt är inte street view eller maps uppdaterade)
Busshållplats finns i närheten och närmsta tågstationen är Sollentuna station på 8 min promenadavstånd.

Vi söker
Ansvarsfull, skötsam, rök- och djurfri person/par. Kan visa intyg på fast arbete och har ej betalningsanmärkningar. Återkom gärna med referens och en kort beskrivning om dig/er!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna