Ulvsätersvägen 3

Sollentuna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ulvsätersvägen 3, Sollentuna


Hyra:

11000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2


Beskrivning

Lägenhet i villa i Edsviken, 71 kvm, 2.5 rok
Omöblerad 2,5:a på 71 kvm uthyres till rökfri hyresgäst med ordnad ekonomi utan husdjur till max 2 personer. Tillträde omgående, uthyres minimum 6 månander eller upp till 2 år.

Lägenheten är belägen i en villa och har en egen avskild ingång. Lägenheten totalrenoverades 2010 med nya ekparkettgolv/slipade trägolv, målning av väggar/tak, ny WC/handfat samt ett komplett kök med nya skåp och vitvaror. Ny tvättmaskin från 2012.

Fastigheten ligger i Edsviken/Sollentuna, ett trivsamt äldre villaområde som är lugnt och utan störande trafik. Ca 250 m till bad/bryggor på sommaren och långfärdsskridskor på vintern, 500 m till buss och 1 km till Sollentuna Centrum med 15 minuters pendeltåg till Stockholm Central.

Vardagsrum med fungerande öppen spis. Kök med spis, ugn, micro, kyl och frys. Rymlig hall med många stora garderober. Litet WC med handfat och toalett. Separat bastu med duschkabin. Litet tvättrum med tvättmaskin. Sovrum med garderob.

Hyra 11.000/månad, deposition 11.000. Allt inkluderat; bredband (fiber) med Viasat kanaler, el/värme, vatten/avlopp, sophämtning, en parkeringsplats i carport.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna