Ulvsätersvägen

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ulvsätersvägen, Sollentuna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Fint studentrum uthyres till skötsam tjej
Vi hyr ut övervåningen på vår villa med fyra rum, gemensam matplats/vardagsrum, kök, bad och toalett. Hela övervåningen är fullt möblerad och har en egen entré. Du delar på ett fullt utrustat kök och matplats/vardagsrum med matbord, soffa, TV osv. Rummet som är ledigt delar tillsammans med två av de andra rummen på badrum med dusch, tvättmaskin/torktumlare och separat toalett. I hyran ingår möbler, el vatten, värme, wi-fi, TV.

Rummet är ca. 20 kvm stort och vetter mot Edsvikens vatten. Rummet är fullt möblerat med 1,40 meters säng, sängbord, skrivbord, garderob, bokhylla, etc.

Villan ligger i ett lugnt och trevligt område nära badplats och fina promenadvägar. Från rummet ser man Edsvikens vatten.
Närmsta busshållplats, Barrvägen, ligger 300 m bort. Från dörr till dörr med buss eller pendeltåg tar det ca. 15 minuter till Kista, ca. 25 minuter till Karolinska Institutet, ca. 30 minuter till Stockholm Centrum och 40 minuter till universitetet.

Vi kommer att ta en månadsyra som deposition innan inflyttning, men inte innan vi är överens om uthyrningen. Vi hyr bara ut till en person per rum och söker en rökfri och skötsam tjej som inte bör vara allergisk då vi har en katt.

Om du är intresserad sänder du ett e-postmeddelande och skriver kort om dig själv, vad du studerar och hur din ekonomi ser ut.

Rummet är tillgängligt från och med 9 januari.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna