Ulvsätersvägen 25

Sollentuna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ulvsätersvägen 25, Sollentuna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Två fina studentrum till tjejer feb - juni
Vi hyr ut övervåningen i vår villa med fyra rum, gemensam matplats/vardagsrum och kök. Hela övervåningen är möblerad och har en egen entré. Du delar på ett fullt utrustat kök och matplats/vardagsrum med matbord, soffa, TV etc.

Det ena rummet är ca 20 qm stort och vetter mot Edsvikens vatten. Rummet är fullt möblerat med 1,40 meters säng, skrivbord, garderob, fåtölj, soffbord etc. Du delar bad och separat WC med två av de andra rummen och i hyran ingår möbler, el, vatten, värme, TV och wifi. Hyra 5 000 kronor per månad.

Det andra rummet är ca. 17 kvm stort med eget badrum med dusch och toalett. Rummet har även en stor walk-in-closet och balkong som vetter mot den lummiga trädgården. Rummet är fullt möblerat med en 1,60 meter säng, fåtölj med litet bord, skrivbord, bokhylla etc. I hyran ingår möbler, el, vatten, värme, TV och wifi. Rummet kostar 6 000 kronor per månad.

Villan ligger i ett lugnt och trevligt område nära badplats och fina promenadvägar. Med pendeltåg från Helenelund tar det 14 minuter till T-centralen. Med buss tar det ca. 20 minuter till Karolinska institutet, 15 minuter till Kista Centrum och 40 minuter till Universitetet.

Vi kommer att ta en månadsyra som deposition innan inflyttning, men inte innan vi är överens om uthyrningen. Vi hyr bara ut till en person per rum och söker skötsamma kvinnliga studenter.

Om du är intresserad sänder du ett e-postmeddelande och skriver kort om dig själv, vad du studerar och hur din ekonomi ser ut.

Tillträde 1 februari till och med att terminen slutar i juni, därefter igen från början av höstterminen till och med slutet av terminen 2017. Perfekt för dig som åker hem över sommaren och inte vill betala hyra i den tiden och ha ett boende igen när höstterminen börjar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna