Vasavägen 262

Sollentuna
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Vasavägen 262, Sollentuna


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

152 m2


Beskrivning

Charmig familjevilla i Rotebro
I Rotebro i Sollentuna ligger denna charmiga och välplanerade familjevilla på ca 152 kvm fördelat på två våningar. Huset är byggt 1929 och tillbyggt och modernt renoverat men ändå med den äldre charmen bibehållen. Genomgående bra och hög standard med mestadels parkett golv och ljusa färger med gott om ljusinsläpp. Helkaklade badrum med dusch på på båda våningarna. Stort vardagsrum med fantastisk ljusinsläpp. Sovrum 3-4 till antalet.

Planlösning:
Trevlig och ljus entré med klinkersgolv med en förlängning av parkett ut i den övriga hallen som till vänster mynnar ut till barkök mot matplatsen. Till höger från hallen finns ett stort och modernt vardagsrum med stora härliga fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. I fil med vardagsrummet ligger matsal med en fantastisk uteplats.

På nedre plan finns även de moderna och helkaklade badrummet med inbyggd duchhörna, wc och separat tvättstuga. På nedre plan finns även ett stort sovrum med altanutgång samt ett lite mindre sovrum eller arbetsrum.

Till övre våning kommer man via den magnifika trappan som tar dig upp till 2 sovrum, helkaklad dusch med wc samt ett trevligt allrum.

Fantastisk naturtomt på ca 1200 kvm med härliga gräsytor, fruktträd och en enorm naturtomt.

Huset hyrs ut ommöblerat under längre tid (3 år) f.r.o.m 1 Augusti.

Nära både Kista max 10 min med bil och ca 15 min till Arlanda. Pendeltåg tar ca 25 min till City

Vi söker ekonomiskt stabil och seriös familj utan betalningsanmärkningar. Deposition på 2 månadshyror

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Sollentuna