Åbergssons Väg 11, Solna

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åbergssons Väg 11, Solna, Solna


Hyra:

14000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

94 m2


Beskrivning

Solna- 3 rok 94 kvm med egen parkering
Härlig lägenhet med radhuskänsla i populära Bergshamra uthyres från 18 oktober och ca fem månader framåt.

Mycket charmig lägenhet med egen ingång, öppen planlösning och en stor altan i söderläge. Lägenheten är välplanerad med ett stort kök och genomgående vardagsrum med utgång till altanen. Två rymliga sovrum från ett av dessa rum har du utgång till altanen.
Helkaklat badrum med golvvärme. Hela lägenheten är i väldigt gott skick. Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och passar lika bra till ett par som till en barnfamilj.

Bergshamra är ett barnvänligt område med bra lekplatser och har ett fint bibliotek för barnen att leka på. Väldigt nära till förskola, skola, livsmedelsaffär och bageri. Med 12 minuter på tunnelbana kommer du till T-centralen och på 5 minuter till universitetet. Direktbussar till Kista och Täby. Det går även snabbt att med bil ta sig till Stockholm city med omnejd. Kommunikationen gör Bergshamra till ett enkelt område att bo i.

På promenadavstånd når du Arenastaden med Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Brunnsviken och natursköna områden utanför knuten. Promenadavstånd till bl a Restaurang Bockholmen, Ulriksdals slott, Confidencen och den vackra slottsparken vid Edsviken. Endast en kort promenad till mysiga Kafé Sjöstugan samt Brunnsvikens vatten. Närhet även till Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet.

Hyra: 14 000 kr/månaden
Lägenheten är möblerad.
I hyran ingår el, vatten, Wifi och parkeringsplats
En deposition kommer tas ut på 1 månad, återbetalas efter slutbesiktning.
1 månads uppsägningstid.

Vid intresse maila gärna en kort presentation om dig själv. Vid vidare kontakt ringer vi upp. Uthyres till icke-rökare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna