Åkersvägen

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åkersvägen, Solna


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

Lägenhet uthyres relativt omgående
Hej,

pga en sjuk familjemedlem måste jag tillfälligt flytta till min hemstad. Detta innebär att jag behöver hyra ut min lägenhet. Den ligger i Vasalundsområdet i Solna. 2 min till Solna Station, 5 min till det nya stora köpcentrumet. 5-7 min till Solna centrum samt till tunnelbanan. Dessutom finns en matbutik bara runt hörnet.

Området har nära till fina grönområden, promenadsstråk och bra restauranger. Ett riktigt trevligt område att bo i faktiskt.

I hyran ingår en fullt möblerad lägenhet med allt vad det nu inkluderar, inklusive relativt nyköpt stor soffa samt ny säng. Dessutom ingår el, bredband, tv i hyran. Allt detta är 1000-1500 kr extra på den ursprungliga hyran. Jag kan eventuellt diskutera hyran något men det är små marginaler som det är. Är inte alls ute efter tjäna pengar på detta. Det ska däremot kännas "rätt".

Vem är du som jag söker då?

En lugn och sansad människa, över 25 år företrädesvis av det kvinnliga könet då jag inbillar mig det medför en större ansvarhetskänsla. Dock sker prövning ändå på individuell basis. Du ska ha en fast anställning och kunna påvisa det samt ev visa tidigare bostadsreferenser. Du ska vara en lugn människa som har stökat färdigt, med hemma fester och dylikt. Har du däremot husdjur så går det bra för mig.

Är du intresserad så författar du ett kort mail om vem du är, vad du håller på med och bifogar med ett nummer så jag kan ringa dig. Inflyttning kan ske från början på april och framåt. Hyresperioden är ca 6 månader till 1 år. Hur länge det blir beror på flera faktorer, varav du den blivande hyresgästen och hur du sköter dig är väl en av dom :)

Med vänliga hälsningar Josef.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna