Ankdammsgatan 2

Solna
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ankdammsgatan 2, Solna


Hyra:

26450 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Fantastisk 4:a i Solna, 100kvm
Uthyrningsperiod: 2015-11-15 - 2017-06-30

En topprenoverad lägenhet från 2011.

Köket är inrett med högblanka vita köksskåp med infrästa handtag. Gedigen granitbänkskiva med infälld diskho. Väggen skyddas av glas. Integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Rostfri inbyggnadsugn och ångugn i arbetshöjd samt glaskeramikhäll och fläktkåpa av märket Franke. Ekparkettgolv och vitmålade väggar samt takspots. Matplats för 8 personer samt utgång till rymlig balkong med kvällssol mot fin innegård. Blomsterbänkar i svart granit.

Vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Här ges plats åt stor soffgrupp samt matsalsmöbel. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. I taket finns en skena med monterade spotlights som ger en fin ljussättning av rummet. Blomsterbänkar i svart granit.

Sovrum 1: Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderobsvägg med skjutbara frostade glasdörrar. Inredning med hyllplan och klädstänger för effektiv förvaring. Blomsterbänkar i svart granit. Fönster mot gården.

Sovrum 2: Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderober med högblanka vita dörrar. Blomsterbänkar i svart granit. Fönster mot Ankdammsgatan.

Sovrum 3: Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Blomsterbänkar i svart granit. Fönster mot Ankdammsgatan.

Badrum: Påkostat och stilrent inrett badrum med badrumsmöbler från Hafa och Geberit. Golvet är beklätt med stora plattor av svartmatt granit med värme. Duschdelen är beklädd med svartmatt mosaikgranit. Väggarna är inredda med stora högblanka vita kakelplattor samt svartmatta granitplattor. Vägghängt handfat med kommod och väggspel med belysning. Duschväggar samt tropikdusch. Vägghängt WC- stol med inbyggd spolfunktion i väggen. Handduksvärmare och infällda takspots med dimmerfunktion. Förberett för tvättmaskin med el, vatten och avlopp.

Gästwc: Påkostat och stilrent inrett WC med badrumsmöbler från Hafa och Geberit. Svartmatt granit samt stora högblanka vita kakelplattor. Vägghängt WC-stol med inbyggd spolfunktion. Vägghängt handfat med kommod samt väggspel med belysning. Infällda takspots med dimmerfunktion.

Hyresperiod : från 15 november till 30 juni 2017 med möjlighet att förlänga 1 år i taget.

I hyran ingår: värme, vatten, basutbud kabel tv.

I hyran ingår ej kostnad för : el, telefon, beställningsfilmer (ppv), tv-licens, bredband/internet.

Parkering går att hyra för 400kr/mån.

Lägenheten hyrs ut delvis möblerad eller tom.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna