Bagartorpsringen 26

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Signalisten
Adress: Bagartorpsringen 26, Solna
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5659 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Typ av bostad
Det här är en ungdomsbostad som förmedlas till personer som är mellan 18 och 27 år.
Om kontraktet
Boendetid:
Från: 2016-10-01
Till: 2016-12-31
Uppsägningstid: 1 månad
Hyrestiden på denna bostad är från 2016-10-01 till 2016-12-31 därefter förlängs avtalet månadsvis om inte du eller hyresvärden säger upp hyresavtalet.
Det här är ett korttidskontrakt. Det är en tillfällig bostad utan besittningsskydd eller bytesrätt. Det innebär att du inte kan byta eller överlåta bostaden under hyrestiden och att du behöver flytta ut efter att hyrestiden tagit slut.
På den här bostaden kan medsökande vara en kompis. Totala inkomsten räknas. Huvudsökande ska uppfylla ålderskravet.
Du behåller din kötid hos Bostadsförmedlingen om du tackar ja till den här bostaden.
Om bostaden
Fastigheten är byggd 1961.
Om hyran
Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.
Förmedlingsinformation
Ifall det inte finns några sökande ungdomar mellan 18 och 27 år från Solna så kommer lägenheten förmedlas via Bostadsförmedlingens ordinarie kö utan begränsning till ungdomar.
Har vi rätt mobilnummer till dig? Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Du hittar dina kontaktuppgifter på Mina sidor.
Kommunikationer
Närmaste Pendeltågstation är Ulriksdal som ligger cirka 210 m från lägenheten. Tidtabeller för kollektivtrafik hittar du på SL:s hemsida.

Hyresvärdens krav för bostaden

Minsta årsinkomst: 210000
Lägsta tillåtna ålder: 18
Högsta tillåtna ålder: 27
Folkbokförd kommun: Solna
Hyresvärden accepterar inga betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder.
Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.
Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser.
Hyresvärden accepterar inte försörjningsstöd (kallades tidigare för socialbidrag).
Läs mer om Signalistens inkomstkrav
Signalisten erbjuder denna bostad endast till sökande som är mellan 18-27 år och som bor och är folkbokförd i Solna.
Hyresvärden kommer att kräva anställningsintyg eller motsvarande med inkomstuppgifter. Ha intyget i beredskap om du accepterar lägenheten. Intyget ska vara i original och upprättat för detta tillfälle samt visa inkomst sex månader från och med inflyttningsdatum.
Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt uppvisas senast vid kontraktteckning. Alternativt måste försäljningsdokument för villa eller bostadsrätt uppvisas senast fem veckor innan tillträde.
Om du inte har möjlighet att närvara vid visningen kan du skicka någon i ditt ställe. Om du avser att tacka ja till lägenheten är det viktigt att du eller ditt ombud har sett den. Tänk på att du tackar ja till lägenheten i befintligt skick.
För sökande som är gift eller sammanboende och uppger att man ska separera så ska en lagakraftvunnen dom på skilsmässan respektive en bodelningshandling lämnas in i samband med prövningen hos Bostadsförmedlingen.
Om annan permanent bostad finns kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt respektive försäljningsdokument för fastighet eller bostadsrätt uppvisas senast vid kontraktsskrivning som normalt äger rum fem veckor innan inflyttningsdatum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna