Bagartorpsringen 80

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bagartorpsringen 80, Solna


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres, inflyttning september
Jag söker medboende till ett korttidskontrakt i Solna med 3 rum som garanterat löper från 1 september till sista november, med möjlighet till förlängning. Då kontraktsskrivning sker mycket snart och min tilltänkta medboende fått förhinder är det snabba ryck. Jag vill vara öppen med att jag behöver ha ordnat en medboende till kl 13 imorgon för att få lägenheten.

Du hittar all info om lägenheten här: https://bostad.stockholm.se/Lista/details?aid=1248 23

Jag hyr ut ett rum för 3500 per månad. Lägenheten är i ett lugnt område och pendeltåg till Stockholms central tar ca 10 min (tågstationen ligger mycket nära lägenheten). Det finns ett Ica med några minuters gångavstånd. Det är inte nyrenoverat om man säger så, utan relativt slitet men väldigt mysigt tyckte iallafall jag. Jag hyr ut omöblerat. Eventuellt kommer jag hyra ut ytterligare ett av de tre rummen så småningom.

Lite mer info om mig: Jag är en 27-årig tjej som är utbildad sociolog och siktar på högre studier i psykologi. Jag jobbar ibland extra som brevbärare och är volontär och styrelseledamot i en tjejjour. Jag gillar kulturella aktiviteter, att vara i naturen, att träna dans och kommer nog börja träna karate till hösten. Som person är jag nördigt analytisk och glad av mig. Jag är inte supersocial, ibland mycket blyg men det märks inte alls när jag är glad t.ex utan då kan jag vara mycket babblig. Det viktiga för mig i ett boende är att det är en lugn och trygg plats. Jag är ganska ofta hos kompisar eller sitter på universitetet och pluggar till kvällen så är inte hemma jättemycket.

Är du intresserad så vill jag gärna ses, prata i telefon, eller liknande någon gång ikväll eller tidigt imorgon.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna