Ballonggatan

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ballonggatan, Solna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

13 m2


Beskrivning

Kvinna får hyra rum i Solna
Jag hyr ut ett trevligt rum med burspråk i min lägenhet. Rummet är möblerat med säng, sängbord, skrivbord, fåtölj, förvaringshylla, TV och två garderober.
I hyran ingår bredband, el, uppvärmning, sänglinne, diskmedel och handtvål. Tillgång till kök, badrum och tvättstuga. Tvättmaskin finns i lägenheten.

Jag söker en kvinna som studerar eller arbetar med fast inkomst. Du ska vara ordningssam, pålitlig, rökfri och fri från husdjur. Du lever ett stillsamt liv och sköter ditt sociala liv utanför hemmet. Det är viktigt att du kan visa hänsyn till andra och att du kan hålla ordning och ha rent omkring dig. Det är en fördel om du tidigare har varit inneboende.
Jag arbetar som egen företagare och bor med min son som är 13 år och vi har en liten hund som är allergivänlig och icke-hårfällande.

Lägenheten ligger några minuter från Solna station och det tar 7 min in till Centralen. Bussförbindelser till bl. a Sundbyberg, Danderyd, Arlanda, Bromma, Solna centrum, Ekerö.
Några minuters promenad till Mall of Scandinavia.
Frösunda är ett lugnt och trevligt område med grönska och närhet till Hagaparken.

Inflyttning kan ske omgående och senast 31/8 hyresperiod minst 5 månader med möjlighet till förlängning enligt överenskommelse.

Skriv en rad om dig själv, gärna ett foto och glöm ej:
Ålder
Sysselsättning
Önskad hyrestid
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna