Bergshamra Allé 175

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergshamra Allé 175, Solna


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

73 m2


Beskrivning

Semesterlägenhet i Solna, Bergshamra i juli
Fin lägenhet i naturskönt läge, 5 minuter från Brunnsvikens badklippor och 5 minuter ifrån T-bana Bergshamra (röd linje, tar 10 minuter till Stureplan). Uthyres 1/7 - 25/7 till lugn och skötsam hyresgäst/er utan småbarn och husdjur.
Lägenheten ligger på 3.e vån i ett 4-vånhus, har balkong med kvällssol och fritt läge mot Tivoliparken och Brunnsviken. 2 sovrum med en dblsäng (180 cm) och en bäddsoffa (120 cm). Lägenheten är fullt utrustad och möblerad, med TV, bredband, spis/ugn, kyl, frys, micro, tvätt- och diskmaskin, badkar samt gasolgrill på balkongen. Området är lugnt och ingen biltrafik utanför lägenheten.

Förutom närhet med T-bana och bussar till centrala Stockholm och det nya Mall of Scandinavia, så ligger lägenheten i skärningspunkten mellan flera fina park- och grönområden, såsom Brunnsviken, Hagaparken, Ulriksdal och Stora skuggan, som nås via fina gång- och cykelvägar.

Föredrar uthyrning till en och samma hyresgäst under hela perioden. Kommer kräva en depositionsavgift om 5000 kr som återbetalas i samband med återlämning av nyckeln till lägenheten.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna