Brahevägen

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brahevägen, Solna


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2


Beskrivning

Del i lägenhet uthyres decemer - februari
Från december till februari kommer ett rum vara tillgängligt i Hagalund/Solna. I hyran på 5500kr/månad ingår följande:
* El/vatten/värme
* Bredband
* Del i kök, badrum och gemensamt utrymme
* Tillgång till tvättstuga

Lägenheten på 79 kvadratmeter är egentligen en tvåa men med en mycket stor hall som vi använder som matsal/gemensam plats. Rummet i sig är stort (ca 20 kvadratmeter) och har egen garderob. Garderoben har byrå och upphängning och i rummet finns tre bokhyllor. Jag kan även, om så önskas, lämna kvar en 140cm bred säng med tillhörande förvaringslådor under. Resten av lägenheten är möblerad.

Lägenheten ligger nära goda kommunikationer; strax utanför dörren går buss 513 mot Solna Centrum, ett par minuter bort ligger buss 515 som tar 12 minuter till Odenplan, och det tar mindre än tio minuter att gå till Solna Station, med tillgång till pendeltåg, tvärbana och bussar. Väldigt nära till Hagaparken.

Jag har själv fått tag på ett nytt långtidskontrakt och kommer att flytta ut i slutet av november, men då min rumskompis vill bo kvar hela hyrestiden (fram till sista februari) har vi fått tillåtelse från hyresvärd att hyra ut rummet. Det finns alltså ingen möjlighet till förlängning utan kontrakt kan endast skrivas för tre månader.

Maila mig vid intresse så återkommer jag så snart jag kan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna