Brahevägen 7

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brahevägen 7, Solna


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Ljus och fin hörnlägenhet, rum uthyres
Rum finns att hyra i Solna Stockholm. En ljus och fin hörnlägenhet belägen i ett vackert sekelskifteshus, nära den kungliga Hagaparken.

Boendet är ett delat boende i en större lägenhet, som inneboende.
30 ljusa kvadratmeter, månadshyra 7000 kronor i hyran ingår el, wi-fi och hemförsäkring.

Utsikten ifrån lägenheten mynnar ut över en park samt innergården för de boende i huset. Genomgående trägolv, högt i tak, diskmaskin i köket och tvättmaskin i badrummet finns i lägenheten. Det finns även tvättstuga i källaren.

En stor inbyggd garderober/walk in closet finns att tillgå, förrådsplats går att ordna på vinden. Rummet som uthyres är fullt möblerat, soffa, fåtölj, säng, tv, byråer, hyllor, lampor, köksutrustning mm. Det är nära till kommunikationer buss och T-bana, samt ett närliggande köpcentrum i Solna centrum, samt Mall of Scandinavia.

Den kungliga Hagaparken, är en av Sveriges vackraste parker.
Hagaparken är en plats för promenader, vila och evenemang. I Hagaparken finns många fina promenadvägar, museer, kaféer och två kungliga slott. Hagaparken är en del av den kungliga nationalstadsparken och är kanske Sveriges främsta exempel på en "Engelsk park".

Inflyttningsdatum enligt överenskommelse.
Uthyres tillsvidare, hyreskontrakt kommer att skrivas och undertecknas av båda parter, uppsägningstider enligt överenskommelse 1-3 månader.
Hyresbelopp 7000 kr + eventuellt en deposition.

Uthyres till en skötsam person.
För ytterligare information vänligen kontakta mig via e-post.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna