Brahevägen 7

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brahevägen 7, Solna


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Rum uthyres, i en Ljus och fin hörnlägenhet
Rum finns att hyra i Solna Stockholm i en ljus och fin hörnlägenhet belägen i ett vackert sekelskifteshus, nära den kungliga Hagaparken.

Boendet är ett delat boende i en större sekelskiftesvåning som inneboende. 30 ljusa kvadratmeter månadshyra 7000 kronor i hyran ingår även el, värme, wi-fi och hemförsäkring, rummet är fullt möblerat.

Utsikten ifrån lägenheten mynnar ut över en park samt innergården för de boende i huset. Genomgående trägolv, högt i tak, diskmaskin i köket och tvättmaskin i badrummet finns i lägenheten. Det finns även tvättstuga i källaren att tillgå.

En stor inbyggd garderober/walk in closet finns att tillgå, förrådsplats går att ordna på vinden samt parkeringsplats vid behov. Rummet som uthyres är fullt möblerat, soffa, fåtölj, säng, tv, byråer, hyllor, lampor, köksutrustning mm.
Det är bra kommunikations möjligheter ifrån bostaden med närhet till buss, t-bana, pendeltåg, tvärbana samt bussar till och från Arlanda. Bostaden är närliggande till två stycken köpcentrum ett i Solna centrum, samt Mall of Scandinavia Sveriges största galleria. 

Närliggande den kungliga Hagaparken, är en av Sveriges vackraste parker. Hagaparken är en plats för promenader, vila och evenemang. I Hagaparken finns många fina promenadvägar, museer, kaféer och två kungliga slott. Hagaparken är en del av den kungliga nationalstadsparken och är kanske Sveriges främsta exempel på en "Engelsk park".

Uthyres till en skötsam person.

Inflyttningsdatum enligt överenskommelse. fr.o.m. 1 Juni 2016.
Uthyres tillsvidare, hyreskontrakt kommer att skrivas och undertecknas av båda parter, uppsägningstid enligt överenskommelse 1-3 månader. Hyreskontraktet följer hyresgästföreningens direktiv.
Hyresbelopp 7000 kr + en deposition.

För ytterligare information, alt visning vänligen kontakta mig via
e-post.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna