Centralvägen 15

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralvägen 15, Solna


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

19 m2


Beskrivning

Mysig 1:a uthyres tillsvidare
Jag och min flickvän ska bli sambos och kommer att hyra ut en lägenhet i andra hand tills vidare med start i mitten av december.

Om lägenheten
Det är en supermysig etta på 19 kvadrat. Lögenhetens storlek till trots så finns det tack vare väldigt bra planering bra förvaringsmöjligheter, ett fullt utrustat kök, en inbyggd garderob och tvättmaskin i badrummet. Lägenheten är relativt nyrenoverad och hyrs ut möblerad. Föreningen rymmer också en jättefin tvättstuga med 7 st tvättmaskiner, 3 torkskåp, 3 torktumlare och 2 torkrum.

Kommunikationer och kringområden
Tunnelbanestationen Solna Centrum ligger 2 minuters promenad bort. Där går Blåa linjen (8-9 minuter till T-centralen) och även ett antal bussar, bla. Till Bromma flygplats. Ett stenkast därifrån finns även tvärbanan som kan ta dig till Solna Station (pendeltågstation) på ena hållet och Alvik på andra änden, via Sundbyberg.

Inom gångavstånd finns vackra Hagaparken, Råstasjön, Friends Arena och nyöppnade Mall of Scandinavia. Bara 100 meter från porten ligger dessutom Solna Centrum med ca 140 butiker inkl. 2 matbutiker.

Kostnader och villkor
I hyran på 8000 Kr ingår värme, vatten, TV och bredband och el.
Lägenheten hyrs ut tills vidare ett år i taget från och med 2015-12-14. Uppsägningstiden är 3 månader och detta gäller givetvis åt båda håll.
Du/ni som flyttar in behöver godkännas av föreningen och vid inflyttningen betalas en tillträdesavgift till föreningen på 1/10 prisbasbelopp. Gällande prisbasbelopp är 2015 44 500 kr vilker betyder att tillträdet kostar 4 500 kr. Detta delar vi givetvis på.

Om jag har glömt något eller du kanske har andra frågor så kollar jag mailen ofta så det bara att höra av sig till mig så svarar jag när jag kan.

Med vänlig hälsning
Filip Josefsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna