Dammtorps Alle 17

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Dammtorps Alle 17, Solna


Hyra:

13500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Nyproducerad 3:a uthyres tillsvidare
Nyproducerad 3:a HÖGST upp i byggnaden våning 5/5 uthyrs tillsvidare, MINST 1år.

Kort om bostaden: Lägenheten erbjuder ett bra kök med goda förvaringsmöjligheter och en trevlig öppen planlösning med plats för stor matgrupp, sällskapsdel samt en fransk balkong. Två bra sovrum varav det stora med en hel garderobsvägg med elfa-inredning och skjutdörrar. Stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk.

Kort om området: Optimal planlösning -Ett stenkast från naturen -Nytt och fräscht -Endast 10 minuter från City och ca 7 minuter till Pendel-tåget -I ett av Sveriges mest expansiva områden -Nära kommunikationer och strövområden -Perfekt för både den stora och lilla familjen - Fördelaktigt läge intill Ica, bussar, Mulle Meck parken, Ursviks populära motionsanläggning med bastu, dusch, gym och 10 minuter till city. - Härligt område blandat med bostadsrätter, radhus och villor med en fantastisk tillväxt.

Berätta gärna lite om er själva, en månadsdeposition kommer att tas i samband med tillträde 1/12-2016 (kan eventuellt blir 15 eller 30/12-2016). Fler bilder fås per mail, tack!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna