Erik Sandbergs Gata 30

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Erik Sandbergs Gata 30, Solna


Hyra:

5750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

73 m2


Beskrivning

Ett rum i Solna med centralt läge uthyres
Till uthyrning finns ett rum i Solna med centralt läge och utmärkta kommunikationer.

#Lägenhetsbeskrivning: I Gamla Råsundas trivsamma kvarter ligger lägenheten, en 3:a på 73kvm, nära till T-bana, bussar, affärer, restauranger, caféer, bio, Mall of Scandinavia samt Solnas grönområden (Råstasjön, Hagaparken, Brunnsviken m.fl.). Tunnelbana till Stockholm city går precis utanför huset, restiden är ca 11 minuter.

De delade utrymmena består av ett möblerat vardagsrum, kök och ett badrum med badkar.
Jag som bor i lägenheten är 40 år och jobbar som socialarbetare inom Stockholms stad. Jag är flexibel gällande uthyrningstiden och söker en tjej/kille på 25-45 år med fast/stabil inkomst.

#Om rummet: Rummet hyrs ut möblerat - säng, flera garderober och datorbord/skrivbord finns i rummet. Uthyrningstiden är 6-24 månader, eventuellt längre (under förutsättning att vi båda känner att det fungerar).

#Månadshyra: 5750 kronor

#Det som ingår i hyran är: värme, kabel TV, vatten/avlopp, el, sophämtning, tillgång till tvättstuga i gårdshuset.

#Inflyttningsdatum: 2016-02-01 eller enligt överenskommelse.

#Krav för att bli hyresgäst: Ej rökare, husdjur eller barnfamilj. Två (2) månaders ömsesidig uppsägningstid. Två (2) månaders depositionsavgift som betalas tillbaka när du flyttar ut och har fullföljt samtliga åtaganden, som till exempel flyttstädning och lämnat in nycklar. Månadshyran betalas i förskott. RUMMET HYRS UT ENDAST TILL EN PERSON. EJ PAR. Hyresgästen skall vara ordningsam då höga krav ställs på att lägenheten skall hållas fräsch. Mycket viktigt att du är skötsam och renlig - att diska och göra rent efter dig samt se till att det du använt ställs tillbaka på rätt plats är en självklarhet!

#Rutiner för intresseanmälningar: För ordningens och strukturens skull, måste alla som är intresserade av rummet först skicka ett mejl där de berättar om sig själva. Mejlet används som referens.
Du är välkommen att skicka ett mejl och berätta vem du är, vad du gör etc. Jag hör av mig för en visning av lägenheten om rummet fortfarande är ledigt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna