Evenemangsgatan

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan, Solna


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Uthyres: Ett rum på Evenemangsgatan i Arenast
Hej!

Jag har ett rum på 15 kvm i Arenastaden, Solna som jag vill hyra ut. På grund av annat boende kommer jag/min familj att vara i lägenheten mestadels på helger.RUMMET: Är ett av två sovrum på 15 kvm. Väggarna i rummet är vitmålade och det finns ett stort fönster. Till rummet tillhör en 3kvm förråd/klädkammare. I sovrummet finns också 3st standard-garderober. Gardiner finns uppsatt. Vi delar självklart kök och toalett/dusch. Som jag skrev tidigare så kommer vi att vara i lägenheten några gånger per månad, mestadels på helger. I övrigt är rummet omöblerat.LÄGENHETEN: 3 rum och kök (vardagsrum och kök i öppen planlösning) på 67 kvm. Lägenheten är nyproducerad 2015. Maximala tillval har valts, från spotlights i badrummet till rostfritt i köket. Lägenheten är möblerad och fullt utrustad med kylskåp, frys, spis, diskmaskin, mikro, tvättmaskin, torktumlare. Tillgång till balkong.

LÄGET: Lägenheten ligger på Evenemangsgatan precis vid Mall of Scandinavia, Nära till Friends Arena och 100 meter till Råstasjön. Suveräna kommunikationer med pendeltåg, bussar, tvärbana och i framtiden även tunnelbana (Arenastaden - Hagastaden - Odenplan).JAG SÖKER: Du som hyr ska vara rökfri, djurfri, skötsam och ha en stabil ekonomi. Deposition på 2 månadshyror kommer att begäras i samband med inflyttning.

HYRA: 7500 kr/mån (inklusive vatten, värme, el, 10 Mbit Fiber bredband med WIFI och Digital-TV).Uthyrnings period: November 2015 och minst 1 år framåt med mycket goda möjligheter till förlängning.MVH/Yigang

OOOBS, bara sms eller email , kan inte ta samtal pga jobba..

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna