Evenemangsgatan 6

Solna
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 6, Solna


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

156 m2


Beskrivning

Stadsradhus på taket av Mall of Scandinavia
Uthyres del i bostad eller Livet 2.0 i ett Townhouse på taket av nya Mall of Scandinavia (EJ BARA RUM)
Townhouse ett radhus på tre våningar beläget stadsgatan på vån 9, så sträcker sig över vån9, 10 och 11. Alltså på taket av Mall of Scanninavia, Nordens största köpcentrum som öppnar 12 nov. i Arenastaden bredvid Friends Arena
På taket finns då en spännande gårdsmiljö med trädäck, gröna rum och en fantastisk utsikt över Arenastaden och Solna. Och på ena sidan av takgatan så är det två våningsradhus och på den andra är det varannan två våning och varannan trevånings.
Detta radhus är då det största på 156 kvadratmeter, med stort badrum med dusch och plats för tvättmaskin och torktumlare på varje våning. Utgång utomhus finns på alla tre våningar. Våning ett till stadsgatan, våning två stora terassen på 21 kvadrat och våning tre en balkong med sjöutsikt på 9 kvadrat.
Radhuset är ljust och luftigt och har delvis extra takhöjd, och den allmänna planlösningen känns helt perfekt.
Köpcentrumet öppnar 12 nov, och kommer vara något helt annat än alla köpcentrum som finns i norden, bland annat kommer det bli nordens största bio komplex, med 4 st VIP bio, och den första IMAX bion, eller varför inte bara ta hissen ner till gymet svårt säga man inte har tid att träna
Planen är att jag själv kommer bo där och hyra ut två rum, där personerna självklart får tillgång till hela radhuset. Kommer även finnas ytterligare ett rum som kommer användas som kontor främst.
Har tidigare bott i kollektivliknade boenden och har positiva erfarenheter från det.
Hoppas hitta öppnq, positiva personer som man kanske inte bara bor med utan även kan få lite kreativ energi från, eller varför inte nån att träna med.
Jag kommer inte alltid befinna mig hemma då jag även har möjlighet att bo i min fotostudio www.vividstudios.se Driver även www.miljöfiskbilen.se och www.födelsedagstidning.se
Har väl även någon tanke om att göra någon vägg i radhuset till en fotostudiovägg, så man kan spontanfota lite modeller.
Min plan är att hyra ut två rum under flera år
Mer information och bilder på bostaden finns på:http://www.peabbostad.se//Taket-Townhouse-radhu s-i-Brf-St/
Om ni skriver och lämna emailadress så kan jag lämna ytterligare informaton samt ritningar och fler bilder. Förutom sitt rum så har man tillgång till gemensamma utrymmen på 110kvadrat. Hyran speglar kostnaderna för boendet, så finns inget vinstintresse eller liknande.
Hyran är 10 000 per person.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna