Evenemangsgatan 8

Solna
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 8, Solna


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

8 m2


Beskrivning

Rum i stadsradhus i Arenastaden
Hej!

Ett rum uthyres i vårt stadsradhus i Arenastaden från den 1 januari och tillsvidare. Rummet som hyrs ut är 8 kvm stort och möblerat med garderob, byrå, skrivbord och eventuellt en säng.

Hela huset är 125 kvm stort och kommer delas av fyra personer. Vi tre som bor här nu är 26-28 år gamla, har ganska nyligen blivit klara med våra utbildningar och jobbar någorlunda normala kontorstider.

Radhuset är en nyproduktion som ligger ovanpå det nyöppnade köpcentret Mall of Scandinavia och vi flyttade in i augusti. Det är fullt möblerat med komplett kök, vardagsrum, två badrum, förrådsutrymmen samt en stor takterrass som delas av alla fyra boende.

Arenastaden är en ny stadsdel i Solna som växer så det knakar. Nu när gallerian öppnat finns mängder av butiker, restauranger och annan typ av service tillgänglig i samma byggnad som radhuset. Kommunikationerna är mycket goda med bara ett par minuters promenad till bussar, tvärbana och pendeltåg som tar dig till Stockholm C på 8 minuter. Även blåa linjen ligger inom räckhåll.

Hyran är 5000 kr per månad inklusive allt. Vi letar främst efter någon som är på jakt efter ett boende på ca 1-2 års sikt. Om det låter intressant vill vi höra från dig! Skriv gärna ett kort mail där du berättar lite om dig själv och dina tankar kring boendet.

Vänliga hälsningar
Anton och Elinor

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna