Evenemangsgatan 18

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 18, Solna


Hyra:

16000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Nyproducerad lgh mitt i smitten i Solna
Nyproducerad lgh på 17:e våningen med härlig utsikt över hela Stockholm OCH precis intill Mall of Scandinavia uthyres till en skötsam hyresgäst.

Lägenheten är väldigt fräsch och fin och uthyres möblerad. Den har en inglasad balkong på 5 kvadratmeter, balkongen har en superfin utsikt över hela Stockholm. Jag har inrett en walk-in-closet med paxsystem från Ikea i förrådet. Allt i lägenheten är så gott som nytt och den som hyr måste teckna en hemförsäkring samt betala 15 000kr i deposition i samband med uthyrningen. Depositionen betalas tillbaka under förutsättningen att inget har förstörts i lägenheten.

Lägenheten hyrs ut 6 månader åt gången, med stor chans till förläggning, och en månads uppsägningstid. I samband med avtal tecknas betalas även 1 förskottshyra.

Parkeringsmöjligheterna är stora i området. Det finns garage i byggnaden och boendeparkering för alla som är folkbokförda i Solna för enbart 295kr. Garageplats kostar cirka 1900kr/månad. Jag står även i kö för fast parkeringsplats utanför byggnaden och räknar med att få platsen under 2016. Den kostar 450kr/månad.

I hyran ingår inte bredband, el eller tv-kanaler. Kallhyra på 16 000kr. I lägenheten finns det tvättmaskin och torktumlare. Det finns även ett större tvättrum på bottenvåningen i byggnaden.

Det är en stor efterfrågan på lägenheten och oseriösa intressenter undanbes. Referenser kommer att begäras och jag söker någon lugn, rök- och husdjursfri hyresgäst. Tillträde den 15 januari 2015.

Mejla mig era uppgifter, ert yrke och telefonnummer vid intresse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna