Evenemangsgatan 30

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 30, Solna


Hyra:

18000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2


Beskrivning

Arenastaden 3:a uthyres våning 9
Uthyrningsperiod: 2016-02-12 tills vidare.

Bli först att flytta in i denna moderna och yteffektiva 3:an mitt i händelsernas centrum. Här bor ni med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt en stor inglasad balkong.
Stilfull bostad med smakfull inredning i form av ljusa väggar i hela lägenheten, stort badrum med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. De vitmålade väggarna och den genomgående ekparketten är tongivande tillsammans med en social och effektiv planlösning som mynnar ut i den inglasade balkongen.

Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av garderob samt hatthylla för avhängning av ytterkläder. Från hallen nås det stora badrummet. I badrummet ligger bronzo klinker till golv samt vita kakelplattor på vägg. Vidare finns här såväl handdukstork, duschvägg, tvättmaskin och torktumlare. Snyggt, modernt och funktionellt kök med rymlig matplats intill stora fönsterpartier och öppen planlösning med vardagsrummet. Köket med sina släta vita luckor och lådor ger ett stilrent intryck. Den uppgraderade maskinella utrustningen består utav allt vad man kan önska så som induktionshäll, inbyggnadsugn, kombinerad kyl och frys, inbyggd micro i rostfritt, vit fläktkåpa samt integrerad diskmaskin. Vardagsrummet lämnar plats för soffmöbleringen samt utgång till den stora balkongen med inglasning. Sovrummen erbjuder goda förvaringsmöjligheter samt plats för både säng och tillhörande nattduksbord. I hallen har du även en klädkammare också.

I Arenastaden får du det bästa av två världar; du bor mitt i händelsernas centrum samtidigt som du har nära till naturen och fin strandpromenad. Här finns också Mall of Scandinavia. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För dig som söker större utmaning så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Suveräna kommunikationer med pendeltåg, bussar och i direkt anslutning till E18/E4. Dessutom med tvärbana kan du ta dig till Alvik via centrala Solna och Sundbyberg.

Även tunnelbana kommer att byggas ut från Odenplan till Arenastaden.

bredband och TV-abonnemang ingår i hyran. El tillkommer

Vi söker dig som är:
- inga anmärkningar
- God ekonomi
- seriös och tar hand om lägenheten som om den vore din.
- djur och rökfri.
- helst företag eller par.

Deposition samt två månaders hyra vid inflytt.

Kontakta mig för mer information.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna