Evenemangsgatan 30

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 30, Solna
Hyrdes ut: 2016-03-15


Hyra:

14900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

- Bli den första att bo i denna lägenhet med utsikt över hela stockholm,

- Lägenheten uthyrs tillsvidare fr.o.m. 15 mars

- 100 meter till Nordens största galleria Mall of Scandinavium. I gallerian finns allt du kan tänka dig behöva, allt ifrån att handla mat, träna och gå på bio

- 300 meter till Pendeltåget som tar dig till T-centralen på 7 min, Arlanda 30 min, Bromma flygplats 15 min,

- Ingår i hyran: bredband, el, vatten, värme och kabel-tv (basutbud)

- Garage 900/1800 kr

- Inglasad balkong om 6 kvm

- Ni kommer att bo nära väldigt fin natur vid Råstasjön som är 200 meter ifrån lägenheten finns promenadstråk och löpspår

Lägenheten disponeras enligt följande: rymlig hall med plats för avhängning av kläder och extra förvaringsmöjligheter i garderob och linneskåp. Här finns även ett städskåp.
Stilrent och modernt Vedumkök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Vita låd- och skåpsluckor och grå kakelplattor ovanför den grå laminatskivan. Vitvarorna i köket är från Electrolux och består av kyl och frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, micro, induktionshäll samt spiskåpa och spisfläkt.
Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng mycket god förvaring i två garderober samt klädkammare.
Stilrent badrum med svart klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Väggarna är helkaklade med stora vita kakelplattor. här finns dusch med glasdörrar, WC, handfat med kommod för förvaring, handdukstork och spegel med belysning. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare från electrolux under en praktisk arbetsbänk. Extra förvaring ovanför arbetsbänken i form av väggskåp med vita luckor.

Jag avser att hyra ut den i ett år, eventuellt längre. Söker lugna, pålitliga och skötsamma personer med fast inkomst som är rök- och djurfria. Maila gärna en personlig presentation.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna