Evenemangsgatan 30

Solna
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 30, Solna


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

49 m2


Beskrivning

Nyproducerad 2 RoK i Arenastaden om 49 kvm
Nyproducerad lägenhet på med egen uteplats mot föreningens innergård med Friends Arena och Mall of Scandinavia som närmsta granne. Uteplatsen är i söderläge med sol under hela dagen.

INFO OM BOSTADEN:
Hallen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i form av vita garderober, städskåp och linneskåp. Från hallen nås det stora badrummet. Detta är fullutrustat med svart klinker på golv, vita kakelplattor på väggar. Vidare finns här såväl handdukstork, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux samt en duschvägg. Snyggt, modernt och funktionellt kök från Vedum med matplats intill stora fönsterpartier och öppen planlösning med vardagsrummet. Köket med sina släta vita luckor och lådor ger vidare arbetsytor av snyggt laminat. Maskinell utrustning i bestående av spishäll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl/frys samt fläkt. Vardagsrummet lämnar plats för soffmöbleringen samt utgång till den stora uteplatsen. Sovrummet är rymligt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter i vita garderober.

I Arenastaden får du det bästa av två världar; du bor mitt i händelsernas centrum samtidigt som du har nära till naturen och fin strandpromenad. Här finns också Mall of Scandinavia som invigdes under hösten 2015. Med 250 butiker blir den Skandinaviens största shoppingcenter. I gallerian finns också Sveriges modernaste biograf. Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För dig som söker större utmaning så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Närmaste station/hållplats: buss 502,505 precis utanför dörren.

*Visning av bostaden sker enligt överenskommelse i slutet av mars/början av april. Par med fast inkomst kommer att prioriteras. Max 2 personer i hushållet. Djur och rökfria.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna