Evenemangsgatan 6

Solna
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Evenemangsgatan 6, Solna


Hyra:

17000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Stor & ljus lägenhet i Arenastaden uthyres
UTHYRES TILL PRIVATPERSON/ER ELLER FÖRETAG från och med den 7/5-2016

Nyproducerad lägenhet belägen i Stockholms absolut mest tillväxta stadsdel!

I samma byggnad som Mall of Scandinavia ligger denna fantastiska bostad. Vi vill hyra ut vår lägenhet i minst 1 år, med god chans till förlängning.

Nyproducerad lägenhet med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, , ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt en loggia/ balkong. Loggian är precis lika användbar året om, antingen öppnar man upp fönsterna och avnjuter en måltid i solskenet eller så tar man en kopp kaffe och ser på snön som faller utanför. Loggian kan även görs om till ett mindre rum då fönster och väggar är isolerade.

Genomgående parkettgolv, ljusa väggar och stora fönster längs hela långsidan som ger ett härligt ljus till hela lägenheten. Badrummet är i absolut toppskick med klinkergolv, kaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. Perfekt för dig/Er som söker ett boende där det bara är att flytta in. Delvis möblerad.

TV, bredband, el, värme, vatten och försäkring ingår i hyran.
Boendeparkering finns i området. I köpcentret finns garageplatser, perfekt för gäster då det är upp till 4h gratis parkering. Finns även möjlighet att få hyra en garageplats.

Nedanför lägenheten finner du/ni Mall Of Scandinavia som nu slagit upp portarna. Med 250 butiker blir det Skandinaviens största shoppingcenter. I gallerian finns även Sveriges modernaste biograf. Visionen är att skapa ett levande område där bostäder blandas med kontor och shopping allt nära naturen och med utmärkta kommunikationsmöjligheter med gångavstånd till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och buss.
Med mindre än 500 m till Solna Station så tar pendeltåget dig till Stockholm Central på 8 min.

Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. För dig/Er som söker större utmaning än så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår. För dig/Er som gillar sport och konserter i världsklass så nås Friends Arena på gångavstånd.

Arenastaden är en stadsdel som växer och växer och kommer alltmer kännas mer och mer centralt.

Vi söker:
1 person eller ett par som är intresserade av att hyra lägenheten under 1 års tid, med möjlighet till förlängning till 2 år . Du/ni ska vara skötsamma, lugna individ/er och vi vill att ni tar hand om lägenheten som att det vore er egna. Sunt förnuft och ordning och reda är uppskattade egenskaper.
Inga husdjur, du/ni ska vara rökfri/a ( i alla fall inte röka i lägenheten).
Inga ekonomiska bekymmer, referenser är ett plus.

Hör av dig via mail så svarar vi så fort vi kan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Solna